CUM COMAND

1. Vedeti produsele noastre

Informati-va in ceea ce priveste produsele noastre pe paginile site-ului.

2. Alegeti produsele dorite

Odata ce gasiti un produs pe care il doriti, tot ce trebuie sa faci este sa mentionati cantitatea dorita si sa faceti click pe butonul “Adauga la cos”.

3. Vizualizare cos de cumparaturi

Faceti click pe butonul “Cos de cumparaturi” din partea dreapta sus a site-ului pentru a vedea si edita produsele selectate. In cazul in care doriti schimbarea de cantitate a unui produs sau eliminarea unui produs din cos, selectati butonul “Actualizare” pentru actualizarea comenzii.

4. Datele de livrare

Odata ce cosul de cumparaturi contine produsele de care aveti nevoie in cantitatea dorita, faceti click pe butonul “Comanda”. Completati in fereastra nou deschisa datele de livrare cat mai corect pentru a va asigura ca primiti produsele in cel mai scurt timp!

5. Creeare cont

Trimiterea unei comenzi nu este conditionata de crearea unui cont pe site-ul nostru. Cu toate acestea, va recomandam sa va inregistrati pentru a putea beneficia de reduceri si informatii relevante din domeniu.

6. Metode de livrare

Livrarea produselor se realizeaza prin sistemul de curierat rapid, in 24 – 48 de ore (in zilele lucratoare)  de la confirmarea comenzi, sau dor-to-dor prin agentii responsabili de vanzare si distributie.

Sambata, duminica si de sarbatori legale se primesc comenzi on-line dar termenul de expediere curge incepand cu prima zi lucratoare ce urmeaza.

7. Finalizare comanda

Odata completat formularul de comanda, faceti click pe butonul “Confirmare comanda”. Dupa acest pas veti primi un e-mail de confirmare ce cuprinde datele comenzii. Si daca tot ati ajuns pana aici… va multumim, pentru ca de acum faceti parte din clientii nostri!

8. Metode de plata

Plata se face la livrarea comenzii atat in cazul livrarii prin curier cat si in cazul livrarii prin agentii nostri.

Plata prin transfer bancar pe baza facturii proforme.